Våre samarbeidspartnere

Sikre betalinger og beskyttelse av personvern

Sarenza har alliert seg med anerkjente samarbeidspartnere for å kunne tilby den beste kvalitetsservicen.

Adyen

Adyen Sarenza samarbeider bare med troverdige partnere. Adyen administrerer de riktige betalingene som foretas med Visa eller MasterCard. Adyen er et nederlandsk selskap som spesialiserer seg i å tilby betalingsløsninger for nettbutikken i hele verden.
Adyen er PCI DSS kompatibelt (Payment Card Industry - Data Security Standard) som er den sentrale sikkerhetsstandarden innen betalingsindustrien.

På Sarenza står Crédit Mutuel for sikkerheten på alle transaksjoner

Crédit Mutuel Arkéa Vi sørger for sikker betaling gjennom et betalingssystem levert av vår bankpartner: Crédit Mutuel. Dine bankopplysninger overføres kryptert, det vil si at de er kodet på en måte som gjør dem uleselige. De er overført til Crédit Mutuel på en sikker måte (SSL 128 bits-teknologi), og er aldri i Sarenzas besittelse.

Payline

Payline Payline fra selskapet Monext tilbyr tjenesten sikker betaling på internett (Internet Service Secure Payment). Oppgaven deres er å kryptere, på en sikker måte, betalingsoverføringer til Crédit Mutuel. Payline sørger for en optimal betalingssikkerhet ved å ta i bruk SSL (Secure Socket Layer), og er sertifisert PCI-DSS (Payment Card Industry - Data Security Standard).

På Sarenza kan du betale med PayPal

Paypal Siden 1998 har vi kunnet, på en enkel og sikker måte, betale med PayPal. PayPal gir oss muligheten til å betale på internett uten å gi ut noen bankopplysninger. Det eneste du trenger for å handle er e-postadressen din og passordet til PayPal-kontoen din.
> For å vite mer om PayPal

Klarna

Klarna Sarenza bruker Klarna til å administrere fakturabetaling. Klarna er et svensk selskap (org. nr. 556737-0431), og er leder i betaling av faktura i Europa. Din personlige informasjon er lagret trygt hos Klarna og Sarenza har ikke tilgang til informasjon om kredittsjekk.
Vil du vite mer om Klarna? Besøk www.klarna.com

Sarenza samarbeider med PostNord

PostNord PostNord leverer kommunikasjons- og logistikkløsninger i verdensklasse til fornøyde kunder. PostNord har røtter i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. Det norske PostNord AS er en del av nordiske PostNord AB, selskapet som ble dannet da Post Danmark AS og Posten AB fusjonerte. Den samlede virksomheten tilbyr tjenester innen kommunikasjon og logistikk gjennom varemerkene PostNord, Post Danmark, og Strålfors. Vi tilbyr et bredt spekter av logistikkløsninger, og har som målsetning å øke konkurransekraften for nordiske bedrifter og deres kunder. Våre ambisjoner strekker seg mye lenger enn til å være best på for eksempel ruteplan og e-tjenester. Vi vil også være den mest pålitelige, tilgjengelige, samarbeidsorienterte og miljøvennlige aktøren.

Noen fakta
  • Omsetning 38 mrd NOK (2014)
  • 38 000 medarbeidere I fem land
  • 5,3 mrd brev og andre forsendelser
  • 120 millioner pakker
  • 5800 utleveringssteder I Norden
  • 120 terminaler
  • Konsernets hovedkontor ligger I Solna utenfor Stockholm