Hvem står bak Sarenza.no?

Sarenza er et fransk selskap som elsker Norge!

Sarenza er et fransk selskap som ble grunnlagt i 2005, våre hovedkontorer er i Paris. Vi selger sko og vesker på internett (kun på internett!), i alle EU-land og Sveits (bortsett fra Kypros og Malta). Vårt mål er å kunne tilby et stort utvalg av sko og den beste kundeservicen. På nettstedet vårt finner du hundrevis av merker i alle prisklasser, for hele familien og spesielt for alle moteslaver. Hos oss får du servert mote rett på føttene! Nettstedet Sarenza.no ble åpnet i 2016. Vi ønsker å kunne levere siste mote innen sko, vesker og tilbehør til alle nordmenn.

Nettstedet Sarenza.no er oversatt til norsk og vi leverer til hele Norge.

Våre forpliktelser

Hos Sarenza kommer kunden først, dvs. at vi ønsker å gi best mulig service, og en kjøpsopplevelse du ikke finner andre steder. Hva betyr det konkret?
  • Hundrevis av merker i alle prisklasser med en ting til felles: Mote!
  • Rask og gratis* frakt
  • Sarenza står for alle tollavgifter. Med oss får du aldri en ubehagelig overraskelse ved levering!
  • Alle returer, om det er for å bytte eller bli refundert, er gratis* og forhåndsbetalt- Du har 30 dager på deg til å returnere en vare- Vår kundeservice er her for å hjelpe deg fra vårt hovedkvarter i Paris
  • Som kunde får du nye fordeler hver dag!

En bedrift med samfunnsansvar

Sarenza er et uavhengig selskap med et sterkt verdigrunnlag vi følger i hverdagen.

Siden 2012 har selskapet vårt hvert år mottatt prisen fra "Great Place to Work" som belønner selskaper som har gode arbeidsforhold.

Vi er også engasjert i likestilling mellom kvinner og menn på arbeidsplassen. Hos Sarenza er det et flertall av kvinner i ledelsen!