Gi bort et gavekort

Aldri feil gave, ingen skuffelser – gavekort er tingen! Hvordan fungerer det? Send e-kortet ditt med noen enkle klikk! Så gjenstår det bare for den heldige mottakeren å bruke gavekortet sitt på nettstedet! Gavekortet er gyldig i ett år. Gi bort moteriktige sko og vesker!

Sarenza-gavekort Gi bort et gavekort

Det er så enkelt at man aldri tar feil!

De beste gavene er dem som treffer blink hver gang, gi bort et «frikort» på sarenza.no til hvem du vil og for enhver anledning. Når har bestevenninnen din bursdag? Julegaver til barna? Eller bare for å unne deg noe godt? Med gavekortet fra Sarenza glemmer ingen ikke skoene sine. Et klikk og du får tilgang til å bruke gavekortet på over 50.000 sko, vesker og tilbehør! Velg bilde til kortet og summen du ønsker å gi bort samt mottakeren, og vips er det pakket inn og sendt! Så enkelt er det å ha en god idé!

Hvordan fungerer det?

  • Velg mellom 300, 450, 700, 900, 1500 eller 2000 kr., og skjem bort venner og familie ved å gi bort en shoppingopplevelse hos Sarenza. Er du redd for å ta feil? Vanskelig å komme på idéer til gaver? Sarenzas gavekort er gyldig på hele nettstedet, for alle typer kjøp og på alle favorittmerkene dine: Nike, Geox, Kickers, Adidas, Michael Kors, Converse… Mer enn 700 merker er klare for å bli kjøpt på sarenza.no!
  • For at gaven du kjøper skal falle i smak og som vil overraske enhver kan du velge mellom åtte forskjellige bilder. Kortet er gyldig i ett år fra den datoen som er valgt.
  • For å bruke kortet aktiveres det via e-posten som har blitt sendt: Summen som har blitt gitt i gave vil bli kreditert mottakers kundekonto og vil være tilgjengelig som verdikupong i handlekurven.
  • Du kan finne all informasjon i forbindelse med bruk av kortet i Ofte stilte spørsmål (FAQ).
Bestill mitt kort Legg til et kort
    Legg til et kort Bestill mitt kort