En kundeservice det er vanskelig å finne andre steder på internett!
Oppdag Sarenzas fordeler

Gratis frakt uten tollavgifter

Hos Sarenza er det gratis frakt* og ingen tollavgifter! Aldri noen ubehagelige overraskelser ved levering, Sarenza tar seg av alt!
*Fra og med 28.03.2017 påregnes leveringskostnader på alle ordre som ikke overstiger eller er på 299 NOK inkl. moms (Se vilkår og betingelser ). Dette gjelder også alle ordre som inneholder salgsprodukter.

Spor bestillingen din

Med en gang vi har sendt bestillingen mottar du en e-post med sporingsnummer og en bekreftelse på at bestillingen er sendt. Sporingsnummeret er også tilgjengelig på din kundekonto under bestillingsoversikten. Ved å søke på sporingsnummer hos PostNord kan du til enhver tid vite hvor forsendelsen befinner seg.

30 dagers returrett

Hos Sarenza er det ingen grunn til å stresse. Du har 30 dager eller mer enn tre måneder på å returnere en vare. Hvis varene er nye, ubrukte og i originalemballasjen refunderer vi, uten at du trenger å gjøre noe mer, innen fem dager etter at vi har registrert returen. Det er enkelt å foreta en retur, klikk her og logg deg inn!

Gratis forhåndsbetalt retur

Vil du ikke beholde skoene? Ikke noe problem. Vi spanderer returfrakten! Du kan returnere varene gratis ved å levere dem til hvilket som helst PostNord utleveringssted. Takket være våre forhåndsbetalte etiketter, trenger du ikke å legge ut for returen!

Ekspressforsendelse

Når du kjøper noe på internett vil du gjerne motta varen så fort som mulig. Det har vi forstått. Hvis du legger inn bestillingen før kl. 15 sender vi bestillingen samme dag kl. 17.30 fra mandag til fredag. Hvis du bestiller i løpet av helgen blir bestillingen sendt mandag ettermiddag. Alle bestillinger som er foretatt på helligdager blir behandlet og sendt neste virkedag. Ikke nok med det, alle varer som selges på Sarenza er tilgjengelige på vårt lager klare for å bli sendt. I salgsperioder og under forhåndssalg (private salg), hvor vi opplever stor pågang, er det mulig at leveringstiden kan forlenges med 48 timer. Utover dette forplikter vi oss til å tilby en goodwill gest.

Kundeservice er her for å hjelpe deg

Har du et spørsmål angående en bestilling eller vare? Kontakt kundeservice! Med et smil om munnen tar vi på telefonen fra kl. 10 til 13 og kl. 14 til 18, mandag til fredag. For alle typer spørsmål kan du nå oss på tlf. nr. 800 62 111 (gratisnummer), ikke glem å ha bestillings- eller returnummeret klart så vi kan være raske med å hjelpe deg.
Du kan også kontakte oss på e-post: kundeservice@sarenza.no
Mer informasjon